Sloba je mutav za "Pinkove zvezde": Maja Nikolić tvrdi da je Radanović previše fin za žiri!

Autor:

Zabava

27.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić i nekadašnja članica žirija u "Pinkovim zvezdama" neće biti deo petočlane ekipe u novoj sezoni, koja na ružičastoj televiziji startuje početkom marta, ali ju je iznenadila činjenica da će pevač Slobodan Radanović biti deo sastava jer smatra da on nije previše pričljiv za ovaj televizijski format.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja u "Pinkovim zvezdama"...

Naime, Nikolićka je za Srpski telegraf ispričala da nema ništa protiv toga da mladi pevač bude u novom sastavu žirija jer ga lično ne poznaje, ali je očekivala znatno jaču ekipu pevača, u kojoj će se i sama naći.

- Videla sam ko će biti u sastavu nove ekipe u "Pinkovim zvezdama" i mislim da će od samog početka da bude interesantno. Očekivala sam doduše da bude jača ekipa pevača poput Dare Bubamare, Ace Lukasa, pa verujem da bih i ja tada dobila poziv da dođem. Slobodana Radanovića ne poznajem lično, ali imam utisak da je on najslabija karika u tom žiriju. Iskreno se nadam da će da se slaže tamo sa svima, pa i sa Kijom, koja mu je bivša žena. On mi je uvek bio neko ko je ćutljiv i neko ko ima blage komentare šta god da je u pitanju - rekla je pevačica i dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/radanovic_sloba_fp
Sloba Radanović...

Maja: Možda me Sloba i iznenadi svojim komentarima, to se ne zna

- Sloba je mlad pevač i na stranu to što dobro peva, za žiri bi trebalo da bude rečit i otresit, a ne mutav, da tako kažem. Treba da bude kao, recimo, Jelena Karleuša, za koju svim znamo da je često brutalno iskrena prema kandidatima, ali to je dobro. Ne mora da znači da sam ja u pravu, zato kažem da jedva čekam da sezona počne, pa da vidimo kako će sve to da izgleda. Možda me Radanović ipak iznenadi kad sve počne i pokaže da je napravljen dobar izbor i da nam se svima garantuje dobar šou. Tu je u Dušica Jakovljević, koja je, čini mi se, pravo osveženje za ovo takmičenje - rekla je Nikolićka za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Petar

27.02.2019 05:58

Šta Maja ima da kaže? Ako pitate gledaoce svi će kazati:-Maja NE!

Odgovori 16 1
Lidija

27.02.2019 08:24

Sloba je decko sposoban za ovako nesto kao i Kija.Samo se na njih kace ovi Anabelini placenici.Maja je pokazala ko je i sta je kad je pozitivno ocenjivala Lunjarino pevanje

Odgovori 11 2
Bilja

27.02.2019 14:43

Nije važno koliko pričaš, već šta suštinski kažeš..tako da Majo, najmanja šteta što tebe nema. Nisi zanimljiva, čak šta više, iritantna i naporna..pozz za Slobu!

Nenad

11.03.2019 04:59

lako si žirirala tako te sada i zovu.