Evo šta je Šaban ostavio vanbračnom sinu nakon smrti!

Autor:

Zabava

25.02.2019

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šaban Šaulić preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće 17. februara u Nemačkoj. Kralj narodne muzike kao da je predosetio da mu se bliži kraj, te je navodno mesec dana pre smrti napisao testament u kojem piše da je vilu vrednu milion evra ostavio supruzi Goci dok su njegovi naslednici Ilda, Sanela i Mihajlo dobili po stan!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Republika
Šabanov vanbračni sin u suzama na očevoj sahrani...

Takođe, ušteđevina od najmanje 500.000 evra, prema navodima, isto će pripasti njegovoj supruzi. Mediji su takođe objavili i kako je Šaban svoju Gocu za života obezbedio, pa će ona imati dve penzije, u Srbiji i Austriji, te sva njegova autorska i izvođačka prava od pesama.

I dok je Šaban Šaulić mislio unapred da njegova porodica bude zbrinuta, veliku pažnju na njegovoj sahrani, koja je obavljena prošlog petka u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, privukao je njegov vanbračni sin Robert Šaulić. Njegov dolazak na sahranu izazvao je i intersovanje za to da li ga je otac pomenuo u testamentu koji je pred smrt ostavio, pišu beogradski mediji.

RepublikaFoto: Promo foto
Goca i Šaban Šaulić

Međutim, za Šabanovog vanbračnog sina Roberta nije ostalo ništa.

Podsećamo, bubnjar Šabana Šaulića, Saša Imetović Bata izjavio je kako je Šaban izdržavao Roberta do njegove 18. godine, dok je odranije poznato kako je Šabanova supruga Goca izjavila da je pevač dao 100.000 nekadašnjih nemačkih maraka Robertovoj majci da sebi i sinu kupi kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vidoje

26.02.2019 16:03

Grehota.