Darko Lazić: Naduven sam od lekova!

Autor: G. D. - D. L.

Zabava

26.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić se i dalje oporavlja od saobraćajke koju je doživeo pre četiri meseca, a sada je otkrio da mu jaki lekovi koje svakodnevno mora da pije smetaju i da je od njih naduven.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić

Naime, iako je Darko posle stravičnog udesa i dugog oporavka u bolnici smršao 25 kilograma, u organizmu mu se zbog jakih terapija dosta zadržava voda, pa mu je i kretanje otežano.

 Lazić: Otežano mi je i kretanje zbog tableta, ali moram da slušam savete lekara

- Uspeo sam da skinem 25 kilograma do sada, ali i dalje radim na tome. Moram da skinem kilažu zbog zdravlja. Mnogo lekova pijem. Sav sam naduven od tableta koje svakog dana moram da uzimam. Ali, kada ih budem izbacio, sve će proći. Pun sam tečnosti i vode, a zbog svega toga osećam da mi je i kretanje otežano. Ali procedura je za sada takva i moram da poštujem sve protokole i savete lekara kako bih skroz mogao da ozdravim - rekao je pevač za Srpski telegraf.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić

Inače, Darko je krajem prošle nedelje sebe častio još jednom tetovažom, a ono što je trajno iscrtao na ruci je mnoge iznenadilo. Pevač je odlučio da istetovira datum nesreće, kada se slupao autom nedaleko od Brestača krajem oktobra, a ispod brojeva je na engleskom jeziku napisao: "Nikad ne odustaj". Sliku nove tetovaže je odmah okačio na svom profilu na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading