Đani progovorio o se*su sa suprugom: Prvi put sam Slađu kre*nuo na selu!

Autor: D. L.

Zabava

25.02.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani neretko šokira javnost detaljima iz svog privatnog života, a sada je otkrio da je prvi se*s sa svojom suprugom Slađanom Trajković imao kod babe na selu! Đani je objasnio da je svoju suprugu upoznao u Kragujevcu, a da su prvi put bili intimni na selu nedaleko od ovog grada.

RepublikaFoto: Republika.rs
Radiša Trajković Đani sa ženom Slađom!

- Slađa i ja smo se upoznali u Kragujevcu, a na selu smo se se seksali prvi put! To nije sramota reći, taman da se narod malo smeje. Sve se desilo kod moje babe u sobi. Tu se desio prvi poljubac, prva osećanja, a kosa mi se digla na glavi kad sam je poljubio. Doduše, nisam imao kosu tada, a uz kosu se diglo i nešto drugo - rekao je folker za nedeljnik Skandal kroz osmeh, pa je potom objasnio da sada živi penzionerski i da je prestao da vodi boemski život.

Đani: Tu se desio prvi poljubac, prva osećanja, a kosa mi se digla na glavi kad sam je poljubio

 

- Mojoj Slađi je smetalo to što sam se stalno provodio, izlazio i pio, ali se žena navikla. Posle toliko godina braka kaže ona često: "Jao, sa kakvim se čovekom borim ceo život". Mada, sada sam se smirio, nema više. Sada sam kao penzioner. Kao mlad sam bio mnogo nestašan, ali sam se skrasio jer me je dobro usmerila moja žena - rekao je Đani.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Radiša Trajković Đani

Podsetimo, folker uveliko sprema veliki koncert u Štark areni koji će održati 8. marta, a, pored brojnih obaveza koje ima dok sprema najavljeni spektakl, uspeva da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading