DA LI JE OVO NAJSKUPLJI NASTUP NA BEOVIZIJI? Dunja uložila 10.000 evra!

Autor:

Zabava

25.02.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pop pevačica Dunja Vujadinović daće sve od sebe da na ovogodišnjoj "Beoviziji" ostavi utisak kako na publiku tako i na žiri koji će zajedno doneti odluku o srpskom predstavniku za odlazak u Tel Aviv, gde će se takmičiti na 64. Pesmi Evrovizije.

RepublikaFoto: Predrag Pešić
Dunja Vujadinović...

Kako saznajemo, Vujadinovićeva je angažovala jednog od naših najboljih koreografa koji je za nju spremio nesvakidašnji nastup, a atraktivna plavuša nedavno je snimila i artwork koji će pratiti celu priču na Beoviziji. Koliko je odlučna u nameri da pobedi i osvoji srca publike, svedoči činjenica da je Dunja uložila oko 10.000 evra za celokupan nastup kako bi ostavila dobar utisak.

- Dobila sam veliki broj pohvala na račun pesme "Sedam" i to ne samo od ljudi koji me prate na društvenim mrežama i dolaze na moje nastupe, već me podržao i veliki broj kolega koji su oduševljeni pesmom. Ne bih volela da govorim o novcu koju sam uložila, jer verujem da će se to jednog dana sve isplatiti. Trenutno sam fokusirana na svoj nastup koji je u sredu veče i pozivam sve da glasaju za mene – rekla je kroz osmeh Dunja.

Kada su na zvaničnom "jutjub" kanalu Javnog servisa emitovane sve pesme koje će se takmičiti na ovogodišnjoj "Beoviziji", numera mlade pop pevačice Dunje Vujadinović, pod nazivom "Sedam" u samom startu je skrenula pažnju fanovima ovog popularnog takmičenja, a ona je dobila samo pohvale na račun kompozicije.

 

https://www.instagram.com/p/BuI-otkBiFP/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stevan

28.02.2019 11:09

pa baš joj i nije pomoglo. Iskreno, trebala ja da prođe umesto Ivana Kurtića.