Šaban je hteo da oženi ovu pevačicu, a sada se ona pojavila na njegovoj sahrani!

Autor: Pink.rs

Zabava

25.02.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Šaulić izgleda nije bila jedina ljubav kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a pre nje pevačevo srce osvojila je tada veoma poznata mlada umetnica.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Imao ljubav pre Gordane...Šaban Šaulić

Milena Plavšić, tada pevačica u velikom muzičkom zamahu dopala se Šabanu koji je želeo njom i da se oženi. Međutim, niko ne zna šta je "stalo na put njihovoj sreći" nakon čega je on zavoleo Gocu:

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Nju je Šaban želeo da oženi... Milena Plavšić

- Šaban i Milena su se jako voleli. To je bila mladalačka ljubav. Trebali su i da se venčaju. On je već bio popularan, Milena na početku svoje karijere. Šta se tu posle desilo niko ne zna. Ali on je posle upoznao Gocu koja je plenila svojom lepotom i ubrzo su se venčali - kaže izvor koji je insistirao na anonimnosti. 

Milena i Šaban su ipak svoj odnos obnovili posle više godina, ali samo kao prijatelji i kolege. Čak su i 2001. snimili duetsku pesmu “Veruj mi”, a pevačica se pojavila i na sahrani, vidno skrhana i utučena.

Foto: Prntscr Pink
Kasnije snimili i duet... Milena i Šaban

Plavšićeva nije negirala da je pre nekoliko decenija bila u vezi sa Šabanom, ali je priznala da o tome ne želi da govori:

- Ja nikad nisam pričala o tome, nema potrebe ni sada, u ovakvom trenutku, sve što mogu da kažem jeste da sam ga ja poznavala kao kolegu i bio mi je veoma drag i ovo je velika tuga. Žao mi je što nije ispunio svoju najveću želju, a sigurna sam da je sve želje ispunio, a to je bila da oženi sina Mihajla. Pridružujem se svima u žalosti za njim - rekla je kratko Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading