ŠOK PAPARACO: Šaban i Cuca žive zajedno

Autor:

Zabava

21.08.2017

19:15 >> 16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji poslednje tri godine šarmanto demantuje vezu sa mladom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom, ponovo je uhvaćen u laži!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

Naime, folk pevač očigledno sve vreme uživa u ljubavi sa Cucom, o čemu svedoče i ekskluzivne paparaco fotografije iz Krčedina gde Šaban uglavnom i boravi sa svojom devojkom. Ljubavni par je u ranim jutarnjim časovima uhvaćen u obližnjoj prodavnici prilikom uobičajene nabavke za kuću.

Foto: Srpski telegraf
Cuca i Šaban

- Cuca i Šaban uslikani su oko sedam sati ujutru dok su bili u kupovini namirnica u lokalnoj prodavnici. Šaban je kupovao sve što im je potrebno i stalni je kupac u toj radnji, a Cuca je sedela u automobilu i čekala ga. Međutim, kada se natovaren kesama Šaban vraćao iz radnje, ona nije mogla da posmatra kako se on muči, pa je istrčala da mu pomogne. Oni su stalno zajedno u Krčedinu, i to je ljudima već postalo normalno, pa i ne obraćaju toliko pažnju što je Cuca pored njega, a ne njegova supruga Gordana - priča izvor iz Krčedina.

Foto: Srpski telegraf
Cuca i Šapke u Krčadinu

Iako je svaki put do sada uspevao da zataška navode medija pravdajući se da je mladoj pevačici samo pomagao oko karijere, nakon ovih fotografija teško da će mu iko više verovati da uprkos svemu i dalje nije u prisnim odnosima sa Cucom.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Ivona Negovanović Cuca

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Šabanom i Cucom, ali su oni do zaključenja broja ostali nedostupani za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading