Bio je uz nju od prvog dana i bodrio: Karleuša nije bila na Šabanovoj sahrani, evo i zašto!

Autor:

Zabava

23.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša juče nije prisustvovala sahrani kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Kako je pevačica jednom objasnila, ona prijateljima na sahrane ne ide, jer se boji da neće dobro podneti. Svaki gubitak neizmerno je boli.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zajedno sa Šabanom u Zvezdama Granda...

Naime, kada je preminula Dona Ares, izjavila je:

- Prijateljima ne idem na sahrane. Ta osoba više nije tu i, ne znam... To je bolna i stresna tradicija. Ja to ne mogu. Mislim da ne bih podnela", rekla je JK za sarajevsku TV1 pa dodala da je, ma koliko Dona živela, ispunila svoju svrhu: "Bila sam sigurna da će se ona izboriti s tim. Ali, s druge strane, ona je imala jednu lepu svrhu. Ostavila je trag. Bez obzira na to što je otišla veoma mlada i što se namučila, ona je ispunila svoj cilj, a to je mnogo bitnije od svega", pričala je uz duboke uzdahe ona.

Teška srca oprostila se od svog velikog prijatelja i kolege Šabana Šaulića sledećim rečima:

- Pre 25 godina... moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem sa njim. Još nisam zvanično počela da pevam niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava... - ispisala je emotivnu poruku ona, zbog koje su mnogi zaplakali.

Foto: instagram.com/karleusastar

Podsetimo Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobil kojim je išao pevač zakucao se pijani vozač velikom brzinom. Sahranjen je 22. februara u 15 sati na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Brojni prijatelji, rodbina, kolege i građani ispratili su ga na večni počinak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pera

23.02.2019 08:32

Krljuša nikoga ne poštuje.