Oproštaj od kralja i van Srbije: Fanovi Šabana iz Bugarske pokazali koliko je bio voljen!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

22.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara nakon stravične saobraćajke koju je doživeo u Nemačkoj. Da su ga voleli ljudi širom Balkana svedoči i emotivan oproštaj fanova iz Bugarske, koji su tužnu vest da je Šaban Šaulić preminuo preneli na papir i uz brojne lepe reči o folkeru se ovim putem oprostili.

RepublikaFoto: Promo foto
Cenjuen i poštovan i van granica Srbije...

Na ulicama u Bugarskoj osvanule su umrlice posvećene kralju narodne muzike, koje su pokazale koliko je Šaban bio cenjen i voljen i van granica naše zemlje.

Inače, juče je u 14 časova završena obdukcija Šabana Šaulića u Nemačkoj, a njegova deca Sanela i Mihajlo preuzeli su telo i u večernjim časovima  se vratili u Srbiju vladinim avionom.

Prvi rezultati su stigli, a jedan od najčitanijih nemačkih portala preneo je saopštenje policije u kojem se navodi da je pevač preminuo od povreda zadobijenih u stravičnoj nesreći, kao i da je u trenutku udesa bio vezan pojasom.

- Te povrede izazvane nesrećom jesu izazvale njegove smrt. Povrede su bile toliko velike, da sve i da su ga operisali, ne bi uspeli da mu spasu život. Osim toga, nema znakova da nije imao pojas - piše u saopštenju policije do kojeg je došao nemački sajt "Neue Westfalische".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading