Čeka kuma: Brunclikova neutešna, ne napušta porodični dom Šaulića!

Autor:

Zabava

21.02.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaulićeva kuma Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš jedva da napuštaju porodičnu kuću kralja narodne muzike na Dedinju od kobne nesreće na nemačkim drumovima. Pevačica je neutešna, ali ne napušta folkerovu udovicu Gordanu u ovim teškim trenucima.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Ne napušta dom pokojnog kuma... Zorica Brunclik

Na kućnu adresu Šaulića pristigli su brojni telegrami saučešća od onih koji nisu bili u mogućnosti da dođu u srpsku prestonicu. To je i te kako iznova rastužilo i one koji su uspeli malo da se priberu.

Velika tuga vlada porodičnim domom na Dedinju, a ispred muk.

Šaban Šaulić preminuo je 17. februara u ranim jutarnjim satima na putu Bifild-Butersloh, u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ubio ga je pijani Nemac koji je bez dozvole divljao za volanom.

Komemorativni skup povodom tragične smrti kralja narodne muzika biće održan u petak, 22. februara u 11 sati u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a sahrana je zakazana za 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica će saučešće primati od 14 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading