Sanela i Mihajlo proveli pola sata sa telom pokojnog oca!

Autor: Blic.rs, Republika.rs

Zabava

20.02.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanela i Mihijalo su juče u posebnim uslovima videli telo pokojnog oca Šabana Šaulića, iako je to protivno tamošnjim zakonima!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

Porodica tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića zatražila je od nadležnih da vidi njegovo telo, a oni su im izašli u susret i to omogućili. Iako je taj zahtev, kako saznajemo, njima bio izuzetno neobičan, oni su učinili sve da porodici preminulog pevača izađu u susret i ispune njihove molbe.

Za to je pripremljena posebna prostorija u koju je stavljeno cveće i sveće, a Sanela i Mihajlo Šaulić proveli su pola sata sami sa telom pokojnog oca.

Kako "Blic" saznaje, obdukcija će biti obavljena sutra, u četvrtak 21. februara, u 10 časova i trajaće dva do tri sata.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mihajlo, Šaban, Goca i Sanela

Prema proceduri koju nalažu nemački zakoni, nakon toga sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić.

Porodica Šaulić želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim telom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Sahrana bi trebalo da bude obavljena u ponedeljak, a Šaban je pre tri meseca sastavio testament kojim je svu imovinu ostavio supruzi Goci, deci i unucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading