Bleda senka one stare Ilde: Šabanova ćerka stigla kod majke, crnim naočarima skriva tugu!

Autor:

Zabava

20.02.2019

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti dan od teške saobraćajne nesreće nakon koje je život izgubio legendarni pevač Šaban Šaulić, u porodičnom domu utehu njegovoj supruzi Goci pruža ćerka Ilda koja je i sama slomljena zbog smrti oca.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Slomljena... Ilda Šaulić

Ilda je pre nekoliko minuta stigla kod majke, a zbog tuge i suza koje ne prestaju, mlađa Šaulićeva ćerka je veoma bleda i jedva da podseća na onu lepoticu koja je bila pre ove tragedije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Pevačeva porodica neutešna... Šaban
RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Pevačica ne prestaje da plače za ocem...

Pre Ilde, u dom Šaulića stigla je i Mihajlova verenica Danijela, kao i pevačicina kuma, voditeljka Dajana Paunović.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Pre Ilde stigla je i Mihajlova verenica Danijela...
RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Dajana uz porodicu Šaulić...

Njih tri sva četiri dana su uz Gocu koja se u toku jučerašnjeg dana nije osećala dobro i kojoj su lekari dali sedative kako bi se smirila. Kako prenose mediji, Goca ne može ni da spava, a neprestano doziva svog pokojnog supruga.

Podsećanja radi, Šaban Šaulić preminuo je u nedelju 17. februara u Nemačkoj, kada je na automobil u kom je on bio na mestu suvozača, naletelo vozilo kojim je upravljao turski državljanin bez dozvole i u alkoholisanom stanju. Šaulić je premunuo od posledica pucanja srčane aorte, a obdukcija njegovog tela zakazana je za sutra. Njegov sin Mihajlo, ćerka Sanela i zet Zoran Bata Mirković otputovali su u Nemačku kako bi se pobrinuli za papirologiju, identifikovali telo i dopremili pevača u Srbiju gde će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading