(VIDEO) "NOGA ĆE ME BOLETI CEO ŽIVOT": Darko Lazić posetio mesto na kome ga je uhvatila jeza...

Autor: pink.rs

Zabava

19.02.2019

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker, koji se još oporavlja od posledica teške saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine, Darko Lazić gostovao je u emisiji "Amidži šou", a ovo je ujedno njegovo prvo televizijsko pojavljivanje nakon pakla kroz koji je prošao.

RepublikaFoto: Republika.rs
Darko Lazić

Ekipa emisije ''Amidži šou'' bila je sa Darkom na mestu nezgode, u blizini Brestača, a kako pevač kaže, od same pomisli na ovo mesto ga hvata jeza.

- Prošao sam samo jednom, ovo mi je drugi put. Sada kad sam izlazio iz automobila uhvatila me je jeza. Nimalo nije svejedno... Tata mi kaže da sam uleteo kod drveta, a da sam završio skroz gore, da sam se prevrtao. Prvo čega se sećam je bolnica, kao kroz maglu. Tih prvih mesec dana je bilo jako teško, imao sam mnogo teže povrede nego što sam misio da imam. Imao sam problem sa plućima, rebrima, polomljeni grudni koš, povredu kičme... Na nozi radimo još, ne mogu da podignem desnu nogu - kaže Darko i dodaje:

- Posle 15 dana kad sam se probudio prvo sam se obradovao jer sam živ, a onda i vest da ću postati otac. Najgore je prošlo, ali posledice su ostale, kad legnem da spavam noću sve  mi se vraća. Ta trauma će trajati dugo. Ja sam pred kućom zaspao za volanom, svako ko je umoran ne treba da sedne za volan. Ubuduće ću sigurno naći vozača koji će me voziti, ja sigurno voziti neću. Mislim da će me noga celog života boleti na promenu vremena - rekao je Darko Lazić u emisiji ''Amidži šou''.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading