Posvađali se na dan svog rođendana: Ovako je danas Ana Bekuta govorila o Šabanu!

Autor:

Zabava

19.02.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Šabana Šaulića potresla je i one koji sa njim nisu bili u dobrim odnosima. A među njegovim kolegama koji su ga poštovali, iako nisu bili u dobrim odnosima s njim, je i Ana Bekuta. Pevačica je danas gostujući u "Beogradskoj hronici" o Šabanu govorila kao o vanvremenskom pevaču, iako sa njim ne godvori od 2013. godine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Od 2013. godine nije govorio sa Anom Bekutom... Šaban Šaulić

Naime, iako nije poznato zbog čega su Ana i Šaban bili u svađi, osim da je do raskola u njihovom prijateljstvu došlo 2013. godine kada je trebalo da slave zajedno rođendan budući da su rođeni istog dana.

Jedno od najvećih prijateljstava, kako se tada pisalo, na estradi puklo je preko noći, ali pravi razlog nijedan od aktera nije želeo da otkrije. Brojni pevači, koji su u odličnim odnosima i sa Anom i sa Šabanom, još tada su bili veoma iznenađeni.

Foto: instagram.com
Ipak ju je rastužila Šabanova smrt... Bekuta

Priče o njihovom lošem odnosu davno su počele.

Ana i Šaban su se početkom septembra 2013. dogovarali da naprave zajedničku proslavu rođendana jer su rođeni istog dana. Rezervisali su mesta u hotelu „Radmilovac“. Neposredno pred početak slavlja gostima je javljeno da će Anino 54. rođendansko slavlje biti u tom hotelu, ali da će Šaban proslavu 62. rođendana organizovati u drugom restoranu.

Zajednički prijatelji, među kojima su tada bili, kako su pisali mediji, Lepa Brena i Boba i Dragan Kojić Keba sa suprugom, odlučili su da budu na oba rođendana iako su morali da voze 20 kilometara.

Od tada, razne priče su kolale gradom, među kojima i one da pevačica ne želi da bude u Šabanovom društvu.

Nedavno su se pojavili i navodi da su Šaban Šaulić i Ana Bekuta bili pozvani da pevaju na jednoj svadbi, ali da se pevačica nije pojavila, a kao razlog se navodio i on, međutim to niko nikada nije potvrdio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trebalo je sa Šabanom da slavi rođendan... Ana

Međutim, kada je čula vest o Šabanovoj pogibiji, Ana je bila među prvima koji su se na društvenim mrežama oglasili i priznali da veoma tuguju za kraljem narodne muzike. S druge strane Bekuta je gostujući danas u emisiji na Radio-Televiziji Srbije priznala da je veoma potresena:

- To je veliki gubitak, prerani za narodnu muziku. Ne mogu da zamislim da ga više neću videti, ta vest me zatekla u Beču. Nije trebalo da ode tako "blesavo", uvek sam ga zamišljala kao stogodišnjaka koji izvodi pevačke bravure koje smo svi vežbali da otpevamo na njegov način - izjavila je Bekuta i dodala:

- Ceo Balkan žali za tim čovekom, apelujem ako je ikako moguće da se sahrani u Aleji zaslužnih građana jer je to svojim kvalitetima zaslužio - zaključila je pevačica. 

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u 68. godini kada se u automobil u kom je bio pevač, zakucao pijani Nemac velikom brzinom.

Lekari smatraju da je pojas u autu od siline udarca zategao to mesto, gde je došlo do pucanja aorte, a doktor koji je vodio medicinski tim je o celokupnom protokolu spasa dao svoje mišljenje policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading