Vozač koji je usmrtio Šabana Šaulića u pritvoru: Auto nije njegov!

Autor: Blic.rs, Republika.rs

Zabava

19.02.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "mazde" koji je usmrtio Šabana Šaulića i Mirsada Kerića nalazi se u pritvoru, a na teret mu se stavlja teško ubistvo u saobraćaju!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de
Šaban Šaulić

Prema saznanjima do kojih je "Blic" došao, sudija je u ponedeljak popodne izdao nalog za hapšenje ovog 34-godišnjeg muškarca, te se on sada nalazi u pritvoru.

Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. 

Zanimljivo je i da "mazda" kojom je 34-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je "Vestfalen Blat". Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo "seata" u kom su bili Šaulić i Kerić. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

Uz to, nemačka policija poziva i sve građane koji su posvedočili ovoj tragičnoj nesreći da se obrate policiji kako bi pomogli istrazi koja će razrešiti sve detalje nesreće.

Podsećanja radi, do stravičnog sudara je došlo u nedelju ujutru na putu kod nemačkog Belfilda, kada se Šaulić sa prijateljima i muzičarem vraćao sa nastupa svojim "seatom". U zadnji deo njihovog automobila zakucao se 34-godišnji vozač "mazde", za kog je policija kasnije ustanovila da je pod dejstvom alkohola, a takođe i da nema vozačku dozvolu. 

Od siline udarca automobili su skrenuli sa puta i zakucali se u bankinu. Šaban Šaulić je preminuo neposredno nakon što ga je tim hitne pomoći odvezao u bolnicu, Mirsad Kerić dan kasnije, dok je vozač "mazde" prošao samo sa lakšim povredama ramena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading