Najtužnija čitulja: Porodica se ovako oprostila od Šabana Šaulića!

Autor:

Zabava

19.02.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šaban Šaulić preminuo je u nedelju nakon stravične saobraćajne nesreće kada se vraćao sa nastupa. U automobil u kojem je bio kralj narodne muzike zakucao se pijani tridesetčetvorogodišnji muškarac koji je vozio bez vozačke dozvole. Pored prevača u kolima su bili i muzičar Mirsad Kerić i Šaulićrev kum Slobodan Boba Stojadinović!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

U dnevnoj štampi osvanule su brojne čitulje u kojima se opraštaju od kralja narodne muzike. Između njih izdvajaju se čitulje ćerke Ilde, sina MIhajla, supruge Goce i ćerke Sanele.

Foto: Večernje novosti
Porodica Šaulić

Najupečatljivija čitulja, ujedno i najpotresnija jeste ona koju je dala porodica zajedno.

- Prestalo je da kuca veliko ljudsko srce, utihnuo je najlepši glas ovog podneblja... suprug, otac, deda, tast, kum, prijatelj, brat... - piše u čitulji. Čitulja Gordane Šaulić potresla je mnoge.

- Za mene su ti na jednom dalekom putu, gde ću ti se i ja, kao i mnogo puta pre, jednog dana pridružiti, da tamo negde ipak ostarimo zajedno... od beskrajnog ponosa, do neizmerne boli u srcu i duši, tvoja Goca.

Šaban kao da je predosetio kraj jer je samo tri meseca pre smrti odlučio da sastavi testament. Tom oporukom svu svoju imovinu, vrednu nekoliko miliona evra, ostavio je supruzi, deci i unucima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading