Neda Ukraden u suzama došla da izjavi saučešće Šaulićima: Čovek je nepripremljen za ovakav iznenadni gubitak!

Autor:

Zabava

18.02.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šaban Šaulić preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila juče u Nemačkoj posle njegovog nastupa. Danas su mnogi prijatelji i kolege legendarnog pevača došli u dom Šaulića kako bi izjavili saučešće porodici, a jedna od njih je i Neda Ukraden!

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Neda Ukraden

- Daj Bože snage tim ljudima da... ovo je takav šok... Ja sam vozila bila sam na auto-putu, nazvao me je zet i kaže: 'Je l' si videla, na vestima?' Rekla sam mu da nisam ništa videla, vozim auto. Ja sam mislila da je to jedna od onih ružnih stvari koje se, tako, plasiraju. Novinari su počeli da me zovu, a ja kažem: 'Ljudi, dajte, proverite, nemojte molim vas', to je toliko ružno i crno i tužno da nisam mogla da verujem. Šta da vam kažem, ja sam kao i on, 50 godina na estradi. Neprospavane noći, mi smo treća smena. I kad neko pita zašto ne spavamo, pa, sve to što radimo, radimo da bi imali neki dom, da bi savio neko gnezdo, da bi to uredio, da bi uživao u tome. A to je prokletstvo našeg posla, usrećuješ druge... - pričala je Neda kroz suze.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

Ona ne može ni da zamisli kako je njegovoj porodici, te ženi Gordani koja ga je na put ispratila i nikada ga neće dočekati da se vrati.

- Šta da vam kažem, kako mogu da se osećaju? Čovek je nepripremljen za ovakav šok. Kad neko boluje, pa ti dugo boluje, pa ti ode, pa ti ga žao. A ovo je šok potpuni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading