Porodica Šaulić pripremala slavlje, pa se suočila sa Šabanovom smrću!

Autor:

Zabava

18.02.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šaban Šaulić preminuo je juče nakon teške saobraćajne nesreće, a iza sebe je ostavio troje dece - Ildu, Sanelu i Mihajla!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

Sanela i Mihajlo su juče, nakon što su saznali za nesreću, otputovali u Nemačku.

Spremali su se za veliko slavlje, ali je njihov dom sada zavijen u crno! Name, u četvrtak, 21. februara je njegovoj starijoj ćerki rođendan, Saneli, i planirali su da to porodično obeleže.

U tome ga je sprečila stravična nesreća u kojoj je juče rano ujutru, u gradu Bilefeldu na severozapadu Nemačke, tragično izgubio život.

Šaban je bio porodičan čovek, izuzetno vezan za svoju suprugu Gordanu, decu i unuke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family ❤️

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Feb 12, 2019 at 2:41am PST

 

- Mislim da je čovek bez porodice, dece, unuka, familije, nesrećan čovek. A ja sve to imam, i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom decom. Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih menjao, jer sam ostvaren i srećan čovek. Nisam neko ko "boluje" od "kula i gradova". Supruga, deca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan - rekao je on u jednom od poslednjih intervjua.

Ćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka - Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i ćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

Sanela i Mihajlo Šaulić juče su u popodnevnim časovima otputovali u Nemačku kako bi preuzeli telo svog oca, međutim sinoć im nije bilo dozvoljeno da vide telo pokojnog Šabana budući da uviđaj još nije završen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading