Medicinska sestra u Nemačkoj prepoznala Šabana: Ljudi, ovo je najveća zvezda u Srbiji!

Autor:

Zabava

17.02.2019

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić (67) preminuo je jutros nakon teške saobraćajne nezgode u Nemačkoj.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
U bolnici u Nemačkoj, Šabana prepoznala medicinska sestra...

Prema nezvaničnim informacijama, Šaban je nakon nastupa sa kumom Slobodanom Bobanom Stojadinovićem i muzičarem Mirsadom Kerićem otišao u hotel, odakle su krenuli put Diseldorfa negde oko četiri ujutru, gde je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Na autoputu za aerodrom, na njihov automobil naletelo je vozilo 34-orogodišnjeg nemačkog državljanina koji je bio pod dejstvom alkohola.

Prilikom sudara, Šabanu je pukla srčana aorta i u besvesnom stanju je prevezen u bolnicu. Tamo ga je odmah dočekao tim lekara koji su se borili za njegov život - ispričao je sa žaljenjem Markata koji kaže da ništa nije naslućivalo na ovakvu tugu.

RepublikaFoto: www.westfalen-blatt.de
Teška saobraćajna nezgoda nakon koje je Šaban Šaulić izgubio život...

Prema pisanju beogradskih medija, kada je Šaban stigao u bolnicu jedna od medicinskih sestara, koja je, ispostavailo se ubrzo, sa područja bivše Jugoslavije, odmah ga je prepoznala i vrisnula.

- Ljudi, ovaj čovek je najveća zvezda u Srbiji! - viknula je doktorima, međutim stručni tim, iako je davao sve od sebe, nažalost nije uspeo da mu spase život.

Vozač koji je upravljao vozilom u kome su bili Šaulić i Mirsad Kerić, trenutno je u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život, dok je pevačev kum Bobi zadobio prelom tri rebara i polomljeni su mu zubi.

Foto: facebook.com/printscreen
Godinama rade zajedno... Šaban i Mrisad

Nemački mediji pišu da je saobraćaj dugo posle nesreće bio zaustavljen, kao i da su vatrogasne ekipe jedva izvukli povređene iz automobila.

- Spasilačka služba dobila je jutros (17. febereuara) oko 6.50 sati da se na auto-putu A2 u pravcu Dortmunda desio težak udes u kojem su učestvovala dva vozila - objavio je portal Westfalen-blatt.de o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio popularni pevač. Do 9.30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Preme nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading