Haris Džinović otkazao nastup zbog smrti Šabana Šaulića!

Autor: Blic.rs

Zabava

17.02.2019

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je rano jutros, a zbog ove tragedije njegov prijatelj i kolega Haris Džinović otkazao je koncert u Čikagu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Haris teško podneo vest o smrti Šabana Šaulića...

Kako novinari saznaju, zbog Šabanove smrti Haris koji je trenutno na velikoj američkoj turneji otkazao je koncert. Vest o tragediji sačekala ga je u Čikagu, zbog čega je Džinović odlučio da danas ne održi unapred organizovan koncert. Zbog vremenske razlike Džinović je za smrt prijatelja čuo sa zakašnjenjem, pre nekoliko sati, a vesti o tragediji je jako teško podneo.

- Ovo je ogroman gubitak za sve nas. U šoku sam zbog svega što sam čuo da se desilo. Teško mi je što sada nisam u Srbiji i što ne mogu da pružim podršku porodici ali sam svim srcem uz njih.

RepublikaFoto: instagram.com/sabansaulic_official
Šaban Šaulić...

Podsećanja radi. Šaban i Haris su višedecenijski prijatelji, a iako se obojica bave muzikom Džinović je u više navrata istakao da oni nisu rivali.

- Mi smo stari prijatelji. Svako ima svoju izgrađenu i trasiranu karijeru. Tako da rivalstvo uopšte nije potrebno, jer svako ima dovoljno svog angažovanja, i sa te strane i kroz tu prizmu mi se ne dodirujemo - rekao je Haris svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading