Prija otkrila zbog čega je vezana za Šabana: Ovaj detalj iz pevačicinog života niko nije znao!

Autor:

Zabava

17.02.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Šabana Šaulića, koji je jutros izgubio život nakon teške saobraćajne nezgode u Nemačkoj, duboko je potresla sve njegove kolege, a mnogi su se prisetili i saradnje s njim. Jedna od onih koja je od početka karijere pevala s njim, svakako je Aleksandra Živojinović, koja je sada otkrila i da je svoj prvi nastup imala upravo sa Šabanom.

Foto: Facebook.com/Aleksandra Prijovic
Bio joj je veliki uzor... Aleksandra, Šaban i Ljuba Perućica

Aleksandra se emotivnim rečima oporstila od kralja narodne muzike, a tom prilikom otkrila koliko joj je značio i zbog čega ga nikada neće zaboraviti.

- Dragi moj Šabane, za mene ste oduvek bili najveći i najbolji i to ste znali. Moj uzor, čovek sa velikim srcem i neverovatnom emocijom. Imala sam tu sreću da živim u vreme Šabana Šaulića, da vas upoznam, da pričam sa vama, da pevamo zajedno, da svoj prvi nastup kao mala devojčica imam upravo sa vama...

Danas ste otišli na neko drugo mesto, ali ćete zauvek ostati u mom srcu i nikada vas neću zaboraviti!
Hvala na svakoj lepoj reči, svakom savetu, svakom osmehu, svakoj pesmi i uspomeni. Vecna vam slava!
Iskreno saučešće porodici Šaulić - napisala je Aleksandra. 

Aleksandra koja je sada u osmom mesecu trudnoće uskoro bi trebalo da se porodi i na svet donese sina, kom su njen suprug Filip Živojinović i ona odlučili da daju ime Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading