Kralj u društvu besmrtnih: Šaban stigao u Nebesku kafanu

Autor: Republika

Zabava

17.02.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebeska kafana sve je punija! Jedan od najvećih velikana narodne muzika, Šaban Šaulić, koji je preminuo posle stravične saobraćajne nesreće u Nemačkoj, našao se na fotografiji na kojoj su svi oni koji za sobom ostavljaju neizbrisiv trag.

Bata Živojinović, Gaga Nikolić, Pavle Vuisić, Bata Stojković, Zoran Radmilović, Dušan Prelević Prele, Moma Kapor, Toma Zdravkovića, Josif Tatić, Bora Todorović, Petar Kralj, i Dragomir Bojanić Gidra, Milorada Mandić Manda, Nebojša Glogovac... samo su neki na jednoj strani stola.

Slika je iz 2013. godine, a za besmrtni sto seli su, nažalost ubrzo, i Nikola Simić, Danilo Lazović, Milan Todorović i Mija Aleksić, Milorad Mandić Manda i Nebojša Glogovac...

Podsećamo, Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na putu Bifild-Butersloh. Prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić.

Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede. Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

Šaban Šaulić rodio se 6. septembra u Šapcu 1951. godine. Profesionalno je počeo da se bavi muzikom 1969. godine, a u svojoj bogatoj karijeri objavio je 33 diskografska albuma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading