Dara Bubamara besna zbog Šabanove smrti: Život je nepravedan!

Autor:

Zabava

17.02.2019

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Dara Bubamara...

Ova vest duboko je pogodila Šabanovu porodicu, ali i njegove kolege koje su se uz najpotresnije reči oprostile od kralja narodne muzike.

Među njima je i pevačica Dara Bubamara, koja je juče putovala sa Šabanom za Beč. Pevačica je ostala u šoku kada je čula potresne vesti, pa se putem instagrama oglasila i uputila saučešće porodici Šaulić:

- Šokirana sam... Plačem. Preplakala sam ceo dan... Juče smo se ceo dan smejali, leteli zajedno za Beč, pili kafu, pratio me do gejta...Uvek su mi jako značile lepe reči od njega, od takvog pevača i čoveka kao što je on. Svi trenuci koje smo zajedno proveli za mene su samo prelepe emocije, uvek ću pamtiti kako me je zvao "Bubice moja"! Ne mogu da poverujem da se ovo desilo. Tužana sam, šokirana i besna što je život bio ovako nepravedan prema onom ko zaslužuje najbolje. Saučešće porodici Šaulić - napisala je Dara Bubamara.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara u šoku zbog Šabanove smrti...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading