KAĆA GRUJIĆ POKAZALA NOVOG DEČKA!

Zabava

21.08.2017

05:45 >> 17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić preselila se u svoju porodičnu kuću u Budvi, a tamo je nakon raskida sa Nemanjom Buhom izgleda pronašla ljubav svog života. Iako Kaća ne krije da je zaljubljena i da uživa u svakom trenutku pored novog dečka, ona ipak na svojim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama strogo krije lice novog izabranika

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Srpski telegraf ekskluzivno donosi fotografiju koju je njen novi dečko Kosta Kole Obradović objavio na svom Fejsbuku, a potom je obrisao.

Foto: facebook.com/kostakole.obradovic
Kaća sa novim dečkom Kostom

 

- Katarina izgleda najbolje dosad, sve joj ide kao u snu, ponovo je izbacila hit pesmu, "Paranoičan". Mnogo radi, uživa na moru celo leto, a povrh svega, Kole se prema njoj ophodi kao prema princezi, predivan je. Ona se plaši da je sve san jer njima je mnogo lepo, jednostavno su legli jedno drugom - priča izvor blizak zaljubljenom paru, a Katarina je i za medije potvrdila da je presrećna u novoj vezi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading