Lepi umro treći muž!

Autor:

Zabava

15.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić otputovala je juče u Kanadu nakon što joj je javljeno da je preminuo njen suprug Milan Milanović.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Lepa Lukić...

Vremešna pevačica je sa njim provela u skladnom braku više od 18 godina, međutim, uvek je poštovala njegovu odluku da se ne eksponiraju u javnosti. Lepin suprug je dugi niz godina živeo u Kanadi, pa će tamo biti i sahranjen.

- Lepa je skrhana bolom jer je Milan bio njen veliki oslonac. Iako nisu živeli zajedno, oni su stalno bili u kontaktu, a Lepa ga je često posećivala u Kanadi, a on je dolazio po dva puta godišnje u Srbiju. Najviše je boravio u Jagodini, odakle je inače, i sa sobom je vodio i Lepu. On je imao firmu u Kanadi i kada je otišao u penziju shvatio je da ne želi da se vraća u Srbiju - počinje priču za Srpski telegraf izvor blizak poznatoj pevačici i otkriva da se rodbina i prijatelji brinu za Lepu jer se oseća jako loše nakon smrti supruga.

Foto: Petar Marković
Milan Milanović...

- Kada je čula da joj je suprug preminuo, Lepa je preplakala čitav dana. Odmah je razervisala kartu za Kanadu, a budući da se osećala loše, brat i bratanci su došli kako bi joj pružili podršku. Međutim, Lepa je bila neutešna. "Ode moj Milan, moj čovek i ljubav", ponavljala je sve vreme. Inače, ona se sa Milanom poslednji put čula noć pre nego što je preminuo i, kako je ispričala najbližima, ništa nije ukazivalo na to da je Milanoviću loše - uverava naš sagovornik.

Lepa: Ode moj Milan, moj čovek i ljubav

RepublikaFoto: Prinscreeen
Lepa neutešna...

Lepa nije bila dostupna za komentar, a ranije je za medije izjavljivala da njen suprug ne voli da se eksponira.

- Moj suprug Milan ne voli da se slika. On živi u Kanadi i ne boluje od toga da ide sa mnom na gradska dešavanja. Uostalom, šta će mi da imam prikolicu da vučem. Sada nije važno ko je moj čovek. U mladosti je to moglo da se zna, sada je drugačije. U braku smo 18 godina, idem često kod njega. Ne mogu svoj posao da napustim zbog njega i zato živimo na dve lokacije. Bitno je da on razume sve oko mog posla - rekla je pre godinu dana Lepa o suprugu, a on je treći muškarac s kojim je bila u braku.

Svi brakovi Lepe Lukić

Smrt prekinula brak sa Milanom Milanovićem (2001-2019)


Lepa je sa biznismenom iz Kanade Milanom Milanovićem provela 18. godina, a uprkos tome što su živeli odvojeno, njih dvoje su savršeno funkcionisali.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading