Deu čeka nova teška operacija: Zbog ovoga voditeljka ne može da stane na noge!

Autor:

Zabava

13.02.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psihička snaga voditeljke Dee Đurđević nakon teške saobraćajne nezgode u kojoj joj je bila otkinua ruka, mnoge je iznenadila i lekari koji su je operisali oduševlejni su njom. Prof. dr Marko Bumbaširević istakao je da je Dea dobro podnela kada su joj saopštili da joj je otkinuta ruka, kao i celu operaciju, ali i postoperativni tok.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Dobro podnosi sve što joj se dogodilo... Dea Đurđević

Presudna su bila prva 72 časa koja su za voditeljku istekla u ponedeljak, a svi su čekali dobre vesti koje su i stigle. Đurđevićeva se dobro oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji, a prof. dr Bumbaširević istakako je koliko je u svemu presudan bio Dein optimizam:

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Zadovoljan Deinim oporavkom... Prof.dr. Marko Bumbaširević

- Zadovoljan sam njenim oporavkom. Dea odlično izgleda. Rečeno joj šta se dogodilo i dobro je podnela saznanje da joj je bila iščupana ruka. Ona je jaka i zdrava žena i nadam se da će dalji oporavak ići u najbolje mogućem redu. Ne žali se na bolove... - objašnjava profesor dr Bumbaširević i dodaje da je on u svakodnevnom kontaktu sa Deom i da se ona obraduje kada ga vidi.

Prema rečima doktora Bumbaširevića, Dea ima i prelom karlice, što je sprečava da se podigne na noge. Doktori na Vojnomedicinskoj akademiji uskoro će doneti odluku kada će ta operacija biti urađena, a bitno im je da to bude što pre kako bi je položili na noge.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Sve vreme uz Deu... Mladen Mijatović

Dein emotivni partner, novinar Mladen Mijatović, još nije video devojku jer su posete zabranjene na intezivnoj nezi, kao i celoj bolnici zbog virusa koji vladaju. Ipak, on svakodnevno komunicira sa sestrama i doktorima koji brinu o Dei 24 sata dnevno.

Lekari su mi rekli da je odlično psihički odregovala nakon ovih prognoza. Nasmejana je, raspoložena i dobro se drži. Ona je pravi heroj. Toliko je jaka da nije zaplakala nijednog trenutka. Sve sada protiče dobro, što nas sve raduje. Ima veliku snagu i energiju, ona je svesna i sve vreme se raspituje šta se događa u spoljnom svetu, sve je interesuje. Naravno, nema nikakav kontakt sa medijima, nema telefon niti bilo šta slično, ali se raspituje. Ja nisam još imao priliku da je vidim jer su posete na intenzivnoj nezi zabranjene, ali su mi sve preneli. Prošla su ta 72 sata koja su bila kritična i svi su zadovoljni kako protiče njen oporavak, ali to ne znači da je ona sada savršeno.

Uz Deu je sve vreme i majka Nena, koja ju je, kako saznajemo, videla samo nakratko. Ona za medije nije pričala, ali je u jednom trenutku samo na društvenoj mreži Fejsbuk, jer joj stižu stotine poruka podrške, kratko napisala:

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Majka joj je najveća podrška... Nena i Dea

- Hvala svima na podršci - napisala je Nena.

Podsetimo, Dea je u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića povređena u četvrtak u ranim jutarnjim satima. Dea je, nakon saobraćajne nezgode koju je imala sa putničkim autom, izašla kako bi proverila štetu i u tom trentuku ju je udario autobus, u koji se zakucalo još vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading