Vidić: Viki, smrduljo, operi zube i stavi dezodorans!

Autor:

Zabava

13.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Viki Miljković iznela je niz optužbi na račun modnog kreatora Saše Vidića rekavši da je dokoličar koji usled nezaposlenosti vređa estradnjake.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Brutalno isprozivao Viki Miljković

Međutim, ni Vidić joj nije ostao dužan, pa je za Srpski telegraf ispričao da je Miljkovićka u velikom problemu jer, kako je istakao, čitava estrada priča da neugodno miriše.

- Viki treba da se okupa, koristi dezodorans i opere zube. Ona je smrdulja! Užasno joj smrdi iz usta! Smrad koji ona ispušta je nesnosan i to zna čitava estrada. Jednom sam i ja osetio taj vonj, nažalost. Ako nema sapun, ja ću joj ga rado pokloniti - rekao je Vidić nakon što ga je Miljkovićka pomenula u emisiji "Glamur".

Smrad koji ona ispušta je nesnosan i to zna čitava estrada. Jednom sam i ja osetio taj vonj, nažalost, kaže za naš list poznati kreator

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Dirala lava dok spava... Viki

- Saša je džabalebaroš! On nema šta da radi i onda priča gluposti ne bi li došao do trenutka slave i ne bi li zaradio neku sitnu kintu. Nije mu lako, svakakvih ludaka ima - rekla je Viki.

Podsećamo, Saša je krajem prošle godine žestoko isprozivao Miljkovićkin stil oblačenja.

Saša: Ako Viki nema para za sapun, ja ću joj ga pokloniti

- Mislim da je Viki fešn abortus, reciklaža svih pevaljki koje su ikad nosile sako i brushalter i sise do brade. Za nju ne postoji moda! Totalno je izgubila kompas! Bolje da ćuti i obuče jelek, možda će je tako više ceniti svi u njenom okruženju. Ovako je samo predmet sprdnje - rekao je tada Vidić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading