Čeka je borba da osposobi ruku, ali Dea ne posustaje!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

12.02.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević oduševila je mnoge na VMA jer oporavak teče bolje od očekivanog, a iako je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja, Dea zasmejava sve u okolini.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević...

Voditeljka koja se od četvrtka nalazi u jedinici intenzivnog lečenja na VMA, proteklih dana se trudila da bodri i oraspoloži kako sebe, tako i okolinu. Takvo raspoloženje nastavilo se i nakon kritična 72 sata, kada je čula dobre vesti.

- Doktori svakodnevno po tri puta obilaze Deu. Kada joj je saopšteno da su prošla kritična 72 sata, te da oporavak dobro teče, ona je bila oduševljena. Naravno da je rane bole, pogotovu što je imala nekoliko ozbiljnih povreda, ali se trudi da osmehom oraspoloži sve. Ne želi da se žali na bolove, ali kada je pitaju kako se oseća, kaže da će sve izdržati - kaže izvor upućen u situaciju.

Ove reči potvrdio je i načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević, koji je rekao: "Uz veliki široki osmeh je rekla: - Ja sam odlično, ja sam megacar. Taj njen osmeh, i sad sam se naježio i morao sam to da zapišem", rekao je načelnik VMA gostujući u “Novom jutru”.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Svakodnevno se raspituje o dešavanjima na poslu...

Inače, kako saznajemo, Dea se, osim zdravstvenog stanja, raspitivala i o aktuelnostima u Srbiji, “Jutarnjem programu”,  kolegama, javnim ličnostima, stanju u kući, ali i tome šta joj rade majka Nena i partner Mladen.

U više navrata ona je čak pitala i šta rade u njenom omiljenom klubu Crvena zvezda.

- Poznato je koliko Dea obožava Crvenu zvezdu i da je pasionirani navijač. Sve je nasmejala kada je doktore pitala ima li nekih novosti u njenom omiljenom klubu, te šta rade igrači i kakvi su planovi njenog omiljenog kluba. Još kada su joj preneli da su se igrači, ali i navijači, raspitivali za njeno zdravlje i putem društvenih mreža je pozdravljali, Dea se oduševila. Iako ih je sve u bolnici ta situacija nasmejala, sa Deom normalno razgovaraju apsolutno o svemu. Upućena je u dešavanja izvan bolnice. Iako je doživela tešku saobraćajku, trudi se da razmišlja o drugim stvarima i da skrene misli - kaže dalje izvor.

 

 

Oporavak dobro teče, a budući da se Dea nalazi na intenzivnog nezi, bitan je i naredni period rehabilitacije.

- Ne postoji period kojim može da se spekuliše, ali je jedno sigurno, Dea će za povređenu ruku terapije primati naredne dve godine, dok se potpuno ne oporavi. To je sasvim razumljivo budući da je imala tešku povredu leve ruke. Ipak, ona je spremna i veoma poslušna kada je reč o svemu što se tiče lečenja. Sluša lekare, upija njihove savete i radi sve kako bi joj bilo bolje. Njoj je operisana ruka i dalje fiksirana kako je ne bi pomerala, ali čuli smo da je doktorima rekla da ima osećaje u njoj. Polako, vreme će sve pokazati da li je reč o subjektivnom osećaju ili ne. U svakom slučaju, najbitnije je strpljenje i da se nigde ne brza jer je povreda bila veoma ozbiljna. Odlično je to što su 72 sata prošla bez ikakvih komplikacija i što oporavak teče bolje od očekivanog. Bitno je da se Dea dobro oseća, da je veoma pozitivna i hrabra - završava priču izvor iz bolnice.

Podsetimo, Dea je u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića povređena u četvrtak u ranim jutarnjim satima. Dea je, nakon saobraćajke koju je imala sa putničkim autom, izašla kako bi proverila štetu i u tom trenutku ju je udario autobus, u koji se zakucalo još vozila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading