Džoni Dep uslikan u poznatom restoranu sa srpskom pevačicom!

Autor:

Zabava

11.02.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni holivudski velikan Džoni Dep nekoliko poslednjih nedelja snima film u Beogradu pod nazivom "Minamata", ali nijedan medij do sada nije uspeo da ga uslika budući da on to ne želi i da se pobrinuo da pomoću svojih dublera zavara sve paparace.

Foto: instagram.com/ivana_boom_nikolic
Ivana i Džoni...

Dep u Srbiji snima film o slavnom fotografu Vilijamu Judžinu Smitu koji je napravio slike zagađenja jedne fabrike koja je trovala građane japanskog gradića Minamata na ostrvu Kjušu.

Džoni već nekoliko nedelja boravi u Srbiji, a sinoć je izašao na večeru u poznati beogradski restoran gde se s njim fotografisala pevačica Ivana Nikolić, članica ženske grupe "Hurricane".

Foto: instagram.com/ivana_boom_nikolic
Pevačica uhvatila Depa...

Ivana je istakla da je Dep bio veoma prijatan, kao i da su popričali o muzici koja im je zajednička tema:

- Džoni je bio veoma prijatan. Prišla sam mu i zamolila da se slikamo. Sedeo je preko puta mog stola. Obezbeđenje mi nije pravilo problem. Rekla sam mu da sam pevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ukoliko se ponovo sretnemo na nekom od ostrva i da će Dep prisustvovati našem nastupu. Na kraju smo razmenili mejlove - izjavila je za beogradske medije pevačica, ali i višestruka prvakinja u plesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading