Jelena Tomašević u novom spotu emotivnija nego ikad!

Autor:

Zabava

11.02.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević je proteklog vikenda snimila spot za novu pesmu „Suncokret“, čija se premijera očekuje za nekoliko dana na njenom zvaničnom You Tube kanalu.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Tomašević

S obzirom na to da je nova Jelenina balada naišla na izvanredan prijem kod publike, jedna od naših najkvalitetnijih pevačica potrudila se da i vizuelno, pod rediteljskom palicom Miloša Nadaždina, na najbolji mogući način dočara lepotu i emociju ove pesme, koja će imati posebno mesto na njenom velikom solističkom koncertu, 14. - og marta, u Sava Centru, za koji se ulaznice mogu nabaviti na blagajni Sava Centra i svim prodajnim mestima Eventim-a (tickets.rs).

 - Iako balade čine veliki deo mog dosadašnjeg muzičkog opusa, svaka nova donosi posebnu emociju i iskustvo. „Suncokret“ je, zaista, predivna pesma, koja me je duboko emotivno pomerila, i drago mi je što su to i slušaoci osetili. Ovakve, raskošne balade ne zahtevaju preteranost u njihovoj vizuelizaciji, tako da smo emociju stavili u prvi plan. Spot je veoma neuobičajen i potpuno drugačiji od svih koje sam do sada snimila. Neću sve otkrivati u ovom trenutku, ali mogu da kažem da će mnogi biti iznenađeni. Radujem se premijeri spota i susretu sa publikom na beogradskom koncertu - kaže Jelena Tomašević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading