Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Dee: Voditeljka počela da oseća ruku!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

09.02.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević oseća se dobro, raspoložena je i nalazi se u šok sobi, rekao je jutros novinar Mladen Mijatović i partner voditeljke, dodavši i da zbog toga nije uspeo da je vidi.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević...

Voditeljka je nakon višesatne operacije, jutros počela da oseća ruku.

Lekari su rekli da je zdravstveno stanje poboljšano, da su zadovoljni operacijom i kako teče postoperativni period, kao i da su naredna 72 sata veoma bitna za dalji oporavak voditeljke.

- Doktori je prate, povrede su bile izuzetno teške, nije bila u pitanju otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ja sada ne bih govorio. Znam, da ima najbolji medicinski tretman, i verujem da će ovo brzo prebroditi. Medicinsko osoblje kaže da je Dea vedrog duha, da se psihički dobro drži i da je jaka i veliki borac - rekao je Mijatović gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

Mijatović je dodao i da su mu preneli da je Dea pitala kakvo je stanje u redakciji, da želi što pre da se vrati na posao i da jedva čeka da počne da radi.

RepublikaFoto: wikimedia.org
Doktor očekuje pozitivan ishod...

- Dea je saznala da joj je veliki broj ljudi, kako kolega tako i građana širom Srbije pružilo podršku i zahvalila se na rečima podrške i rekla da će i lično to uraditi kada se bude oporavila - podelio je novinar.

Podsetimo, voditeljka je krenula na posao kada je kod KBC Dragiša Mišović imala manji sudar, a kada je izašla na trotoar na nju je naleteo autobus i tom prilikom joj je otkinuta ruka.  Đurđevićeva je brzo prevezena na VMA, gde je operisala. Lekarski tim je predvodio prof. dr Marko Bumbaširević, koji je rekao da je operacija trajala pet sati i da, i pored teške povrede, očekuje dobar ishod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading