Na trenutke je vrištala, čudo da se nije onesvestila: Heroina sa Dedinja opisala pakao kroz koji je prošla Dea Đurđević

Autor: Republika

Zabava

08.02.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Dimitrijević, laborantski tehničar koja se igrom slučaja zadesila u autobusu koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređena novinarka televizije Pink Dea Đurđević, do tančina je opisala kako se cela drama odigrala ispred sedišta te medijske kuće na Dedinju.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/printscreen
Dea i Marija

Ona je potvrdila da je Đurđevićeva u najtežem mogućem trenutku bila i više nego hrabra i pribrana.

- Konstantno je ponavljala da je boli ruka, o onda je pitala: "Gde mi je ruka". Ne mogu da zamislim koliko to boli, čudno je da se nije onesvestila.  Ali verovatno je i ona bila u šoku, organizam u šoku, adrenalin... - kaže ova heroina zahvaljujući kojoj voditeljka neće ostati bez ruke.

- Samo sam joj rekla polako, smiri se, sve će da se sredi. Konstantno je ponavljala da je boli ruka, a onda je pitala i gde mi je ruka. Pokušala je da se uhvati. E, tad sam ja sela sa njene desne strane tj. čučnula sam. Pošto je bila naslonjena desnom rukom dok je sedela, ja sam uzela njenu desnu ruku i naslonila sam je na sebe da se rastereti koliko može i stisla sam je da ne gleda na tu stranu - navela je Dimitrijevićeva.

Prema njenim rečima, Dea je uspela da joj izdiktira brojeve dečka i majke.

- Ja sam joj sve to pozvala, pustila na spikerfon da može da se javi. Na trenutke je vrištala kako je boli, tražila mi nešto protiv bolova, a ja joj kažem da mora da sačeka Hitnu pomoć - zakljkučila je Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Acko

09.02.2019 07:40

Užasne su reči: -Gde mi je ruka? I bol je sigurno bio užasan. Dei želim brz oporavak.