(FOTO) Ovo je heroina koja je pomogla Dei Đurđević posle nesreće!

Autor:

Zabava

08.02.2019

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka Dea Đurđević juče je doživela tešku saobraćajnu nezgodu kada ju je udario autobus ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović". Mlada novinarka verovatno bi ostala bez ruke da joj u prvom trenutku nije priskočila u pomoć Marija Dimitrijević, laboratorijski tehničar.

RepublikaFoto: printscreen
Profesionalac: Marija Dimitrijević

Kada je izašla iz svog automobila kako bi utvrdila štetu nakon manjeg sudara sa drugim automobilom koju je prethodno imala, autobus je Dei otkinuo ruku.

Dei je prva u pomoć, kao što je otkrio njen kolega Predrag Sarapa, priskočila medicinska sestra koja je bila u autobusu koji je udario Đurđevićevu.

Devojka po imenu Marija Dimitrijević ovim potezom pokazala je koliko je pribrana i hrabra ostala u ovakvom teškom trenutku.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević...

- Rekla sam joj da se smiri, pokušala je da se uhvati za ruku, tada sam ja čučnula pored nje, uzela njenu desnu ruku i prislonila je na sebe kao bih je rasteretila i stisla sam je kako ne bi gledala. Vrištala je od bola i tražila nešto protiv bolova, bila je u šoku, ne znam kako se nije onesvestila, trudila sam se da sve vreme pričam sa njom - izjavila je srpska heroina.

 

RepublikaFoto: printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading