Mladen me je pozvao rano ujutru da operišem Deu: Hirurg otkrio da voditeljku čeka još intervencija!

Autor:

Zabava

08.02.2019

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akademik prof. dr Marko Bumbaširević koji je u toku jučerašnjeg dana operisao Deu Đurđević koja je doživela tešku saobraćajnu nezgdou kada ju je udario autobus i tom prilikom otkinuo ruku, za televiziju "Prva" i emisiju "Jutro" otkrio je da je voditeljka veoma dobar pacijent, ali da je čeka još operacija.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Jaka... Dea Đurđević

Proslavljeni mikrohirurg Jovani Joksimović izjavio je najpre da je bio veoma skeptičan oko toga da li će ponovo moći da voditeljki spoji ruku s telom budući da je ovaj ektremitet bio opečen, ali da su svi drugi uslovi bili zadovoljeni:

Foto: UNA BOLNICA
Optimističan... Prof.dr. Marko Bumbaširević

- Ona se oseća dobro i dobro je. Uveren sam da će sve dobro proći. Ovo je bila nemoguća misija, jer je reč o otkinutoj i opečenoj ruci. Hrabar je ona pacijent i ima sve pohvale. Kod takvih pacijenata nemoguće se pretvara u moguće. Nadam se da će funkcija ruke biti dobro - istakao je doktor Bumbaširević koji je otkrio da je na Mladenov poziv došao da operiše Deu:

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Uradio sve za nju... Mladen i Dea

- Vrlo je važno da se prvo spase život. Sve je urađeno i pripremljeno dobro. Ruka je stavljena na led, na plus 4 stepena kako se ne bi zaledela. Delovalo je nemoguće, moralo je sve da se rekonstruiše. Mladen Mijatović je moj veliki prijatelj, on me je pozvao rano ujutru i obavestio o tome, teško je lečiti prijatelje. Sa protezom je mukotrpan život, ali meni su svi pacijenti isti i sa velikom brigom pristupam svima. Nisam baš spavao, idem da je previjem i da pratim njeno stanje - dodaje čuveni doktor koji tvrdi da je veoma važno da ovajve operacije proteknu u najboljem redu i budu uspešne:

- Veliki broj mladih lekara je to gledao i video da su i takve stvari moguće. Ako se ne pojave ljudi koji vas prevaziđu, ništa niste uradili u životu - ističe on.

Doktor Bumbaširević je otkrio da predstoji oporavak, odnosno da se ruka primi.

- Pratićemo sve, za sada sve ide dobro. Ne volim baš da dajem prognoze, ali mislim da to ide u dobrom pravcu, najvažnije za sada je da se ona oseća dobro. Živci su joj bili prekinuti, nju čeka još operacija. Očekujem da će normalno funkcionisati, a i kad kola slupate, opet ostaje neki trag - zaključuje Bumbaširević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebitno

08.02.2019 11:49

U prevodu nista bez veze