Ona je Dei zaustavila krvarenje: Sarapa otkrio ko je voditeljki prvi priskočio u pomoć

Autor:

Zabava

08.02.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka Dea Đurđević juče je doživela tešku saobraćajnu nezgodu kada ju je udario autobus ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović" kada je izašla iz svog automobila kako bi utvrdila štetu nakon manjeg sudara sa drugim automobilom koju je prethodno imala. Tom prilikom autobus je Dei otkinuo ruku, a njen kolega i najbliži saradnik Predrag Sarapa opisao je prve dramatične trenutke ove nezgode.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Prebrodila najteže... Dea

- Težak udes i sudar! Na svu sreću, Dea je sada dobro. Želim da se zahvalim mladoj devojci, medicinskoj sestri, koja je priskočila Dei i zaustavila prvi talas krvarenja. Nadam se brzom oporavku i nadam se da će Dea vrlo brzo biti sa nama - istakao je Sarapa koji se među prvima pojavio na mestu nezgode budući da se sve dogodilo na nekoliko stotitna metara od zgrade "Pinka" gde je trebalo da počnu da vode jutarnji program. 

Dei je prva u pomoć, kao što je otkrio Sarapa, priskočila medicinska sestra koja je bila u autobusu koji je udario Đurđevićevu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Rekonstrukcija mesta nezgode gde je najteže povređena Dea Đurđević
RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Potrešen zbog situacije koja je zadesila njegovu koleginicu Deu... Predrag Sarapa

Predrag je otktrio i šta se dešavalo nsposredno pred saobraćajnu nezgodu:

- Češće ja nju zovem jer se ja lako budim, pa je tako bilo i juče. Vadila je umnjak, sve je dobro prošlo. Kad sam došao pred zgradu kolega Filip mi je rekao da je bilo neko čukanje. Kad sam je video kako  leži u takvom stanju i kad je rekla dajte mi nešto protiv bolova, ja nisam izdržao. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo je bila najteža slika u mom životu - dodao je Sarapa. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Profesionalno odradio posao... Dea sa svojim verenikom Mladenom Mijatovićem

Mladen Mijatović, dan posle stavične nesreće, Dein dugogodišnji partner, profesionalno je nastavio da obavlja svoj posao, pa je tako dao i kompletan izveštaj sa saobraćajne nesreće u kojoj je njegova devojka voditeljka Dea Đurđević umalo izgubila ruku kada je na nju na trotoaru naleteo autobus kod KBC "Dragiša Mišović". Mijatović je potpuno profesionalno dao kompletan izveštaj s tim što nije izneo nijedan novi detalj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading