Lukas priznao da je udario u autobus: Želeo sam da obiđem automobil!

Autor:

Zabava

08.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas učestvovao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak 4. februara na uglu Ulice Veljka Lukića Kurjaka i Bulevara oslobođenja.

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY
Lukas sve priznao...

Kako Srpski telegraf saznaje, do sudara je došlo kada je folker kolima naleteo na zadnji deo autobusa, ali, srećom, nije bilo povređenih.

- Aca se zakucao u autobus i tom prilikom je razvalio svoj retrovizor. Odmah je izašao iz kola i brže-bolje pokupio ostatke retrovizora, a potom je odjurio. Očevici su bili u šoku i mislili su da će Aca samo da se pomeri sa ulice kako bi pozvao policiju, međutim, on je nestao. Vozač autobusa nije mogao da veruje šta se dešava, pa je odmah obavestio nadređene o svemu šta se dogodilo - uverava dobro obavešteni izvor i ističe da je nakon pola sata policija izašla na uviđaj.

- Saobraćajna policija je izašla na lice mesta, a vozač autobusa je odmah izjavio da je prepoznao Acu Lukasa, koji se zakucao u autobus, a potom pobegao. Nakon obavljenog uviđaja policija se uputila u Lukasov stan - objašnjava naš izvor i otkriva da je pevač rekao da je napustio mesto nesreće jer je bio u žurbi.

- Aca se iznenadio kada je na svojim vratima video policajce. On im je sa osmehom ispričao da je žurio na sastanak i da je samo okrznuo autobus, zbog čega je smatrao da ne treba policija ni da se obaveštava o nezgodi. Rastao se sa policajcima u dobrom raspoloženju i, kako stoje stvari, on neće odgovarati zbog ovog incidenta niti će platiti materijalnu štetu na autobusu jer je ona minimalna - uverava naš sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Udario u autobus pa pobegao... Lukas

Kako bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo popularnog pevača, koji je potvrdio naše navode.

- Istina je! Vozio sam 10 na sat i okrznuo se o autobus. Ništa strašno nije bilo u pitanju! Samo mi je otpala maska sa retrovizora. Želeo sam da obiđem automobil i to se desilo. Apelujem na sve ljude da voze oprezno jer i jedno preticanje može da bude opasno - zaključio je Lukas za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading