Dea već oseća ruku: Stanje lepe voditeljke poboljšano!

Autor:

Zabava

07.02.2019

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević danas u toku ranih jutarnjih časova doživela je tešku saobraćajnu nezgodu ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović" kada je na nju naleteo autobus kada je izašla da utvrdi štetu na svom automobilu posle sudara sa drugim vozilom. Dea je danas operisana, a tokom ove intervencije lekari su uspeli da Dei spoje ruku koja je bila amputirana prilikom strašne saobraćajne nezgode.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Ima osećaje u ruci... Dea Đurđević

Kako Republika.rs saznaje od izvora bliskog voditeljki, njeno stanje se rapidno popravlja i Đurđevićeva već ima osećaje u ruci koja je operisana:

- Strašno smo se potresli svi, ovo jutro je bilo užasno. Dea je sada bolje i to nam svima uliva nadu. Ona već oseća ruku i to je ono što nas je sve obradovalo u ovako teškom trenutku. To je veliko olakšanje - otkrio je izvor za Republika.rs.

O uspešnosti operacije Dee Đurđević, danas je govorio i akademik prof.dr. Marko Bumbaširević koji je bio na čelu lekarskog tima koji je operisao voditeljku televizije "Pink".

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Prof.dr Marko Bumbaširević

- Radilo se o potpuno iščupanoj ruci, od lakta prema ramenu... Pored toga što je bila iščupana, ruka je bila i opečena. Ipak, uspeli smo da je sačuvamo i prišijemo vrlo uspešno - istakao je poznati specijalista za Telegraf.rs koji je ujedno i predsednik Evropskog udruženja mikrohirurga.

- Mrtav sam umoran, krvav, znojav, još nisam ni stigao da se presvučem. Odlično smo prišili ruku. Naravno, moraćemo još da je pratimo, ali očekujemo da će sasvim normalno moći da je koristi - poručio je dr Bumbaširević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading