SVI TALENTI SU U IGRI: Prijavi se, postani nova Pinkova zvezda I osvoji 3.000.000. dinara!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

08.02.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako su počele sa emitovanjem 2014. godine, "Pinkove zvezde" su postale uspostavljen brend u regionu, a posle tri uspešne sezone, zbog različitih darovitih ljudi koji su se prijavljivali za takmičenje, čelnici TV Pink odlučili su da uvrste i druge talente u novu sezonu ovog šou programa, čije je emitovanje zakazano za mart 2019. godine.

Foto: Promo foto

Za razliku od prve tri sezone, kada su bile isključivo muzičko takmičenje, u ovoj sezoni "Pinkove zvezde" postaju talent šou program u kom mogu da učestvuju svi oni koji smatraju da su po nečemu jedinstveni i da se izdvajaju od drugih.

"Pinkove zvezde" su idealan šou program za sve one koji se bave glumom, plesom, specificnim sportskim vestinima, imitacijama, magijom i iluzionizmom, za sve koji smatraju da su jedinstveni, interesantni i spremni da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom. Najbolji će dobiti priliku da svoj talenat pokažu na velikoj sceni pred žirijem i gledaocima u šou programu "Pinkove zvezde".

Pažljivo biran petočlani žiri odlučivaće o sudbnini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Tokom 16 epizoda takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo 12 finalista boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

Ukoliko smatrate da imate jedinstven talenat ili vladate veštinama koje su drugima nezamislive, prijavite se i postanite nova Pinkova zvezda.

Da biste se prijavili za "Pinkove zvezde", potrebno je da:

  • Snimite svoj nastup
  • Snimak nastupa i lične podatke posaljite na email: jasampinkovazvezda@pink.rs
  • Sve  dodatne informacije potrazite na zvaničnoj Facebook i Instagram stranici "Pinkove zvezde" i do 15. februara se prijavite za novi talent show najgledanije komercijalne televizije u Srbiji!

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading