Srđan objavio sliku sa Deom nastalu nedavno, pa poslao srceparajuću poruku!

Autor:

Zabava

07.02.2019

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević teško je povređena u nesreći kod bolnice "Dr Dragiša Mišović", kada je došlo do sudara dva autobusa i tri automobila.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Dea Đurđević...

Jovana Joksimović rasplakala se u Jutarnjem programu Prve televizije, nakon priloga sa lica mesta, a ubrzo se na Instagramu oglasio i Srđan Predojević.

- Ovako smo se slikali pre dve nedelje. Želim da to ponovimo za dve nedelje!!! Dea, izdrži !!! Vole te Jovana i Srđan - napisao je Predojević uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsetimo, Dea je hitno prevezena na VMA, a ruku koja joj je otkinuta lekari su "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea i Mladen...

- Čuo sam se sa njom, nismo se još uvek videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla na VMA - rekao je Mladen Mijatović, Dein verenik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading