Sledeći MAC se širi van granica regiona

Autor:

Zabava

05.02.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Ni nedelju dana nakon završetka Music Awards Ceremony spektakla strasti se ne stišavaju, i ceo region prepričava spektakularnu manifestaciju. “Prvi MAC je održan 29. januara, a sledeći je počeo već 30. januara - kaže Milenko Škarić, vlasnik Skymusic-a.

RepublikaFoto: youtube.com/MAC /Music Awards Ceremony
Milenko Škarić, vlasnik Skymusic-a

Svetski nivo produkcije nastupa regionalnih muzičkih zvezda, crveni tepih i toalete kao u Holivudu, više od 200 poznatih ličnosti iz Srbije, Hrvatkse, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, više od 25 muzičkih priznanja, live TV prenos na 5 televizija sa nacionalnom frekvencijom: veliki zalogaj za organizaciju i produkciju, velika očekivanja, ali i veliki uspeh.

RepublikaFoto: Skymusic
Kao u Holivudu...

- Drago nam je da se pokazalo da uz beskompromisni kvalitet ne izostaje odličan rezultat. Uložili smo ogroman trud i kreativnost, više od 300 ljudi činilo je tim MAC-a. Svi oni odradili su svoj deo posla maksimalno profesionalno, i rezultat je očigledan - kaže Škarić i dodaje:

- Od sledećeg MAC-a, logično, i publika ali i mi sami očekujemo još više. Pripreme za narednu manifestaciju su već uveliko otpočele, a plan je da sledeći MAC proširimo i van granica regiona, odnosno van granica zemalja koje su ovoga puta učestvovale. Veliko je interesovanje za MAC i u okolnim zemljama, koje želimo da uključimo u sledeći MAC.

RepublikaFoto: Skymusic
MAC je doživeo veliki uspeh...

Poruka koju MAC nosi nije samo muzička. Slojevitost manifestacije ogleda se i u porukama mira, solidarnosti, borbe protiv rasizma i nasilja, koje su voditelji MAC-a prenosili tokom trajanja čitave manifestacije. Glasanje za nominovane numere takođe je pokazalo još jedan aspekt MAC-a: Skymusic i Cebef odrekli su se prihoda od SMS glasanja i ulaznica, a novac je preusmeren na UNICEF, vodeću svetsku organizaciju za decu, koja će raspodeliti sredstva u zemljama regiona.

Ali, ni SMS glasanju još nje kraj! Kako bi se nastavilo sa prikupljanjem sredstava koja će biti preusmerena  UNICEF-u, glasači iz zemalja regiona imaće priliku da glasaju za najbolje nastupe na MAC-u. Više informacija u narednim danima potražite na sajtu www.musicawardsceremony.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading