Sinan se prevrće u grobu zbog sina: Ćerka pokojnog pevača očajna nakon hapšenja polubrata!

Autor:

Zabava

05.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje srpska javnost je ostala šokirana nakon informacije da je policija privela Rašida Sakića, sina nedavno preminulog pevača Sinana Sakića, zbog sumnje da je u Loznici pretukao i opljačkao jednog krojača

RepublikaFoto: e-stock
Otišao u legende...Sinan Sakić

Ipak, ova vest ni najmanje nije iznenadila njegovu polusestru Đulikicu Sakić Amzić, koja za Srpski telegraf uverava da je bilo samo pitanje vremena kada će njen brat nakon odslužene kazne zatvora zbog ubistva opet počiniti neki prestup. Međutim, ona konstatuje da je najviše boli što njen polubrat sramoti na svakom koraku njihovog pokojnog oca.

- Rašidu ovo nije bio prvi incident nakon što je izašao iz zatvora, zato nisam iznenađena što je opet iza rešetaka. Međutim, duša me boli što ponašanjem kalja ime našeg oca i sramoti ga na svakom koraku. Sinan se prevrće u grobu zbog njega, ni na onom svetu nije miran. Mnogo mu je patnje naneo, a ni njegova smrt ga nije smirila - ističe Đulkica i otkriva da je njen brat nedavno pretukao i konobara u jednom kafiću u Loznici, nakon čega mu je oteo pazar, ali i jednog taksistu.

Đulkica: Rašida ni očeva smrt nije smirila

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Rašid sa braćom na sahrani oca...

- Ovo što je Rašid uradio krojaču je samo još jedan u niz njegovih ispada. Pretukao je i konobara u jednom poznatom lozničkom kafiću i oteo mu pazar. Posle toga je pretukao i jednog taksistu! On je šetajuće zlo i samo je bilo pitanje vremena kada će biti uhapšen. Jednostavno, to je on - istakla je Đulkica, koja nije želela da komentariše Rašidove izjave da su mu ona i njena majka Sabina preotele stan u Loznici.

- Ostavinska rasprava je u toku. Ako se dokaže da taj stan pripada njemu, mi nećemo imati ništa protiv da pripadne njemu - zaključila je ćerka pokojnog folk pevača.

Podsećamo, najstariji sin Sinana Sakića je prošlog aprila izašao iz zatvora nakon što je iza rešetaka proveo 12 godina zbog ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića 22. maja 2002. u Loznici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading