Dirljivo! Ivan Bosiljčić na originalan način najavio novu pesmu svoje supruge!

Autor: Republika

Zabava

04.02.2019

15:37

Jedan od najboljih vokala regiona, Jelena Tomašević, uveliko priprema veliki solistički koncert koji će održati 14. marta u Sava Centru.

Foto: Miloš Nadaždin
Objavila novi hit... Jelena Tomašević

Pored toga što će svoje poznate melodije izvesti u novom ruhu, u pratnji izvrsnih Gudača Sv. Đorđa, Jelena je pripremila još jedno iznenađenje za publiku - nova pesma, pod nazivom “Suncokret”, premijerno će biti emitovana u sredu, 6. februara, tačno u podne, na “Radiju S”. U pitanju je predivna balada, koja, već na prvo slušanje, osvaja emocijom, prelepim tekstom i aranžmanom, koje raskošan Jelenin glas objedinjuje u novi, veliki hit.

- Dugo nisam snimila nešto ovako emotivno i nestrpljivo iščekujem susret sa publikom u Sava Centru, kada ću „Suncokret“, prvi put, pevati uživo. Kada mi je moja draga prijateljica Aleksandra Milutinović poslala pesmu, odmah sam osetila da ova melodija nosi nešto tajnovito i istinito, što me posebno dotiče - kaže Jelena, čiji je suprug Ivan Bosiljčić imao privilegiju da među prvima posluša ovu pesmu. Dirljivom porukom iz Rusije, gde trenutno radi, otkrio je deo melodije i izazvao pravu buru emocija na društvenim mrežama.

Sudeći po prvim reakcijama publike, muzička scena i koncertne aktivnosti će, u narednom periodu, definitivno, biti u znaku Jelene Tomašević i njenog novog hita „Suncokret“. Ulaznice za beogradski koncert, 14.marta, čiji je organizator agencija „Star Travel“, su već u prodaji na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima „Eventima“ (tickets.rs).

Komentari (0)

Loading