Željku preseli Maldivi: Pevač završio u bolnici!

Autor: Alo.rs

Zabava

02.02.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Jovana i Željko Joksimović odlučili su da zimovanje zamene letovanjem, pa su se nedavno vratili sa Maldiva, gde su bili bez naslednika.

RepublikaFoto: www.instagram.com/zzeljko
Pevač završio u bolnici... Jovana i Željko

Destinaciju na kojoj su se pre sedam godina zavetovali na večnu ljubav kažu da će iznova obilaziti, i to baš na godišnjicu braka, jer je tada u Srbiji hladno.

Da im je prijala promena vremena, pokazali su i nedavno kada su zasijali na crvenom tepihu "MAC" nagrada. Iako su više od deset dana proveli na Maldivima, preplanuli su umereno.

RepublikaFoto: youtube.com
Ne primećuje se da je bila na Maldivima... Jovana

- Je l‘ nam je tu boja? - našalila se Jovana, i dodala:

- Jao, ja kao da nisam bila, ali hvala ako se primećuje.

Željko objašnjava da je sa suprugom uživao u čarima ove destinacije, ali da su se mnogo više odmarali u hladu nego na suncu.

- Nismo se trudili nešto previše da budemo na suncu, ali uživali smo kao i svake godine. Bože zdravlja, tu tradiciju nećemo prekidati. Divno je bilo, zaista - kaže pevač, koji je ujedno na odmoru napunio baterije za predstojeće koncerte u Zagrebu.

- Zagreb mi predstavlja veliku ljubav, Hrvatska mi je 2004. godine kada sam bio na Evrosongu sa pesmom „Lane moje” dala 12 poena i veliki vetar u leđa. Osećao sam se jako ponosno zbog toga. To je veliki preokret u muzičkom smislu. Sremni smo da napravimo dva koncerta i svakako da slavimo ljubav - kaže pevač, aludirajući na Dan zaljubljenih, koji je samo dan pre njegovih koncerata.

To što je odmah nakon povratka sa putovanja dobio jaku upalu uva nije mu uništilo putovanje, a ni sprečilo da se pojavi na MAC dodeli nagrada, gde je uzeo dve nagrade.

RepublikaFoto: Republika
Posle sina i on dobio upalu uva... Željko

- Da, prvo je Kosta imao upalu, pa sam je dobio i ja. Poslednju upalu uva sam imao pre tačno 42 godine. I uopšte ne znam kako me je to snašlo. Čujem dobro, ali malo me boli. Pogotovu kada se nasmejem. - dodaje Joksimović koji je tada bio hitno prevezen u bolnicu.

Joksimović priznaje da voli manifestacije koje okupljaju muzičare iz celog regiona, ali da ne zna koliko je nagrada do sada dobio.

- Zaista bih voleo da znam koji je tačno broj, voleo bih da se pozabavim time u budućnosti, da prebrojim. U ovom trenutku zaista ne znam, ali sve su mi veoma drage. Često ih gledam, bez obzira da li su kod kuće ili u studiju. Sada su podeljene, pa neke držim u porodičnom domu, a neke na mestu gde radim - objašnjava Joksimović.

Željko Joksimović važi za jednog od najboljih muzičara ne samo u Srbiji, već i u regionu. Kako se na muzičkoj sceni pojavio veliki broj mladih umetnika, pitali smo Joksimovića da li vidi svog naslednika među njima.

- Ja sam mlad čovek, što bi me neko nasledio? Pitajte me to za 30 godina - kroz osmeh je poručio Željko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading