(FOTO) Bez šminke i golišava: Nataša u poznatom hotelu na Kopaoniku!

Autor:

Zabava

03.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac nedavno je briljirala na dodeli "MAC" nagrada neverovatnim performansom, a sada je odlučila da malo predahne.

Foto: Promo
Otišla na odmor... Nataša Bekvalac

Pevačica je sa svojim drugom otputovala na Kopaonik, a on je objavio fotografiju iz lifta hotela u kom su odseli, a na kojoj je Nataša u bade-mantilu i bez šminke. 

Pevačica je očigledno odabrala popularno srpsko skijalište kako bi odmorila i napunila baterije za nove poslovne poduhvate, ali i kako bi se posvetila ćerkama Hani i Katji.

Foto: instagram.com
Voli da se slika u liftu... Nata

A kako je pevačica nedavno za Srpski telegraf i Republika.rs priznala, uživa u samoći i trenutno je bez partnera što potvrđuje i ova fotografija:

- Uživam u svojoj slobodi. Da sam znala da je tako dobro biti sam, ranije bih praktikovala to. Ne želim sebi više da dopustim ljubavne promašaje, umorila sam se od pogrešnih izbora. U današnje vreme sve je manje pravih muškaraca, koji znaju da cene i čuvaju ono što imaju pored sebe. Od muškarca očekujem da me poštuje, bude tu kada mi je teško i da me mazi i pazi. Nadam se da ću napokon i ja imati sreće u ljubavi i da neću više praviti pogrešne izbore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading