Sonjina ćerka Sofija odlepila za MC Stojanom: Šašić poludeo!

Autor: Svet

Zabava

02.02.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starija ćerka Sonje Vuksanović, bivše supruge Ace Lukasa, Sofija nedavno je prošetala duks kojim je promovisala spot MC Stojana zbog čega su mnogi pomislili da su njih dvoje u vezi.

Foto: instagram/sofiijavu_
Sofija Šašić

Sofija, inače ćerka Sonje i Željka Šašića, sa ocem nije baš u najboljim odnosima, a pevač je sada prokomentarisao i činjenicu da mu MC Stojan bude zet:

RepublikaFoto: instagram.com/mc_stojan
Nepšoželjan zet... Stojan
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ne sviđa mu se potencijalni zet... Šašić

- MC Stojan mi se ne sviđa kao zet, pre svega zbog svoje dijasporske muzike, ali šta da radim. Iako je moja ćerka odgajana na Bežanijskoj kosi, i ona je dete dijaspore zahvaljujući njenoj mami, koja na nju ima najveći uticaj. Devojka je u najluđim godinama, pa joj je mama uzor, iako se ja ni sa tim ne slažem - istakao je Željko koji se pre skoro deceniju razveo od Sonje sa kojom, takođe, nije u dobrim odnosima.

A da li je Sofija koju su do skoro povezivali sa sinom Lepe Brene, Viktorom, sada u emotivnoj vezi sa Stojanom vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading