Pevačica na rubu propasti: Severina se raspala!

Autor:

Zabava

01.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić udaljila se iz javnog života, a iako je najavljivala veliki povratak na scenu s novim albumom, njeni planovi su se očito izjalovili. Kako Srpski telegraf saznaje, Kojićevoj je nedavno pozlilo od stresa, zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć, a brojni problemi koji je pritiskaju vezani su za finansije, koje su iz dana u dan sve lošije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić

Naime, kako izvor blizak pevačici navodi, prvi okidač za nervni slom koji je doživela bilo je to što joj je advokatska kancelarija "Budimir i Meter" otkazala punomoćje u borbi za starateljstvo nad njenim sinom Aleksandrom.

- Advokatska kancelarija je nakon višegodišnjeg zastupanja Severine odlučila da otkaže punomoćje jer im pevačica mesecima nije plaćala usluge. Severina je odugovlačila sa isplatom i pokušavala da odgodi izmirenje duga, a kako se suma povećavala, postalo je jasno da je u velikom finansijskom problemu čim ne izmiruje obaveze. Veoma je teško kada advokati napuste klijenta usred procesa koji traje toliko dugo, tako da je sada u velikom problemu - rekao je izvor i otkrio da Seve ima novi problem jer nijedna advokatska kancelarija ne želi da preuzme njen slučaj.

Seve je doživela nervni slom zbog brojnih problema, te je Hitna pomoć morala da interveniše

- Niko neće da se usudi da preuzme njen slučaj jer bi bilo kojoj advokatskoj kancelariji zbog obima predmeta, broja sporova i spisa trebalo oko četiri meseca čitanja i analiziranja kako bi samo ušli u materiju. Spor Severine i Milana Popovića traje godinama i više zaposlenih bi bukvalno 24 sata moralo da čita spise kako bi se u potpunosti uključili u predmet, a niko ne želi da preuzme takvu obavezu na sebe. Posebno zbog toga što je Severina već izgubila dosta sporova sa Milanom, od privatnih tužbi pa do zahteva za starateljstvo - objasnio je dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Severina Kojić

Kako dalje saznajemo, Severina je zbog brojnih problema koji su je snašli imala slom živaca, te joj je pozlilo u njenom domu u Zagrebu, pa je Hitna pomoć intervenisala, ali, srećom, nije bilo ozbiljnijih posledica po njeno zdravlje.

U prilog navodima da Severini sve ide nizbrdo govori i to da se potpuno izolovala od medija i javnog života. Naime, pevačica je bila pozvana na MAC music awards, gala regionalni događaj, ali se iz nepoznatih razloga nije pojavila. Takođe, Severina je nekoliko puta najavljivala novi album, kojim bi se vratila na scenu, ali je više puta odgodila objavu istog. Potom je izdala novi singl kojim je najavila album "Halo", ali je onda ponovo obavestila fanove da će prolongirati datum objave jer, navodno, ne može da se opredeli za pesme pošto ima mnogo lepih numera.

Foto: e-stock/KOBRA
Severina Kojić

- Severina ne može da izmiri troškove snimanja albuma i spotova, pa zbog toga već izvesno vreme odlaže objavu. Bez obzira na brojne sponzore, troškovi snimanja, plaćanja svake numere, teksta, aranžmana i kompletne produkcije su veliki i ona ne može da ih plati - otkrio je izvor.

Takođe, ni u braku joj ne cvetaju ruže jer njen suprug Igor Kojić, po pisanju medija, insistira da Severina ponovo ide na veštačku oplodnju, od koje je pevačica navodno odustala.

- Igor joj je rekao da mora da mu rodi dete, a ona se umorila od neuspelih pokušaja da zatrudni. Ipak je već u petoj deceniji života i to ju je dotuklo - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim PR Tomislavom Petrovićem, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovorio na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading