Vranješ kupuje vilu pored JK: Hoće da ga Tošić i Jelena gledaju!

Autor:

Zabava

01.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler belgijskog Anderlehta Ognjen Vranješ i dalje ratuje sa pop divom Jelenom Karleušom, tako da se medijska bura oko njihove afere još uvek ne stišava. Kako Srpski telegraf saznaje, Ognjen je odlučio da divi zada novi udarac, te se već nekoliko dana raspituje o luksuznim vilama na Dedinju, odnosno u Karleušinom komšiluku u nameri da se tu preseli.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Vranješ kupuje vilu na Dedinju!

Naime, Vranješ nije zaboravio Jelenine reči koje mu je uputila u jeku skandala kada mu je javno poručila da će biti proteran, te je odlučio da napravi potez kojim će u najmanju ruku izludeti Jelenu, a možda i naterati na selidbu.

Hoće li ova budala da mi se skine sa grbače, rekla je Jelena kada je saznala šta Ognjen radi

- Vranješ se intenzivno raspituje o vilama na Dedinju i agentima nekretnina napominje da ga najviše zanimaju kuće koje su u blizini Jeleninog i Duškovog doma. On je oduvek želeo da ima veliku kuću u Beogradu, a nakon skandala sa JK, shvatio je da je došao pravi trenutak da je pazari jer će time ubiti dve muve jednim udarcem - ističe dobro obavešteni izvor i napominje da je Vranješev cilj da Karleušu potpuno uništi.

- Ognjen je samo prividno odlučio da spusti loptu. Sada želi da pokaže Jeleni da će on nju proterati, a ne ona njega! Kupovinom kuće u njenom komšiluku biće joj vrlo blizu, a to će je izludeti. On želi svojim očima da gleda kako se Karleuša nervira. Bukvalno će je uništiti i pokazaće joj da je jači od nje - ističe naš sagovornik i uverava da je pevačica saznala za Vranješevu nameru.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

- Karleuši je komšinica koja godinama prodaje kuću javila da se Ognjen raspitivao za njenu vilu, a ona je nakon ovih saznanja doživela nervni slom. Jelena je urlala: "Hoće li ova budala da mi se skine sa grbače? Ne mogu više da izdržim zbog tog skota"! Jelena je pod velikim stresom, Vranješ kao da je opsednut njom i ne namerava da je ostavi na miru. Dovoljno je propatila zbog njega, samo joj je još ovo falilo - zaključio je izvor.

Podsećamo, odmah nakon što je u javnost isplivala eksplicitna prepiska Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, pop diva je javno zapretila fudbaleru da će mu uništiti život.

- Ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sada zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom džabe ti je - poručila ona tada na Instagramu i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ ve got my goals and I gonna achieve them ? #workout

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Dec 26, 2018 at 4:15am PST

 

- Po cenu mog života, po cenu da se razvedem, a neću, po cenu da mi prete smrću - ti, crve mali, možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikroku*čića, koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao me da ćeš me razapeti, džabe si mi pretio da ćeš se zbog mene ubiti, crve, meni ne možeš ništa! Duško Tošić je za tebe neko kome ti nisi ni do kolena! Niti kao fudbaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pi*kica željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Smejemo ti se zajedno sad, crve! Smeju ti se svi! Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te je*ati pravi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje - napisala je pevačica tada.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ognjenom, kao i sa Jeleninim PR Zoranom Birtaševićem kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading