Eva Ras žestoko napala Jelisavetu Orašanin: Ona je sve, samo glumica nije

Autor: M.P

Zabava

18.08.2017

19:47 >> 19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Eva Ras bez imalo pardona osula je paljbu po mlađoj koleginici Jelisaveti Orasanin.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Bez dlake na jeziku: Eva Ras

Naime, ona je na naše pitanje da li je Jelisaveta učinila pravu stvar tako što je žrtvovala brak i ostala u Srbiji, dok njen suprug Miloš Teodosić odlazi u Ameriku radi svoje košarkaške karijere, ona je odgovorila da ne zna ko je Jelisaveta Orašanin.

- Uopšte ne poznajem njen rad - poručila je ona za Republiku.

Kada smo joj napomenuli da je sada aktuelna u medijima, zbog braka sa Milošem Teodosićem, kao i da je ranije bila sa Vukom Kosticem, glumica je konstatovala:

- Znam, sad koje ona.  Ona je sve sem glumice. Sećam se ona je u jednom komadu imala scenu na početku i na kraju predstave, pa je išla u Madnelijanum da primi nagradu. Komotno je mogla 83-om da ode i da se vrati na poklon koliko joj je velika uloga bila - rekla je Eva i dodala:

- Želim joj uspešnu karijeru u Americi, sad se udala za ovog košarkaša pa će joj možda malo krenuti u životu - zaključila je naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading