Maja zbog JK nije došla na MAC!

Autor: G. D.

Zabava

31.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović izostala je sa najvećeg regionalnog spektakla MAC music awards zbog toga što organizatori nisu ispunili njen zahtev da dodeli ne prisustvuje Jelena Karleuša. Srpski telegraf prvi je pisao da je Maja uslovila organizatore rekavši im da će doći samo ukoliko Jelena ne bude tu, a kako se to nije dogodilo, dodelu je pratila iz svog doma.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/ Instagram/karleusastar/
Maja Berović i Jelena Karleuša

Naime, Maja Berović bila je nominovani izvođač u više kategorija na MAC music awardsu, ali pevačici to očigledno ništa nije značilo jer je po svaku cenu želela da izbegne susret sa pop divom. Ona je tokom prenosa uživo objavila fotografiju na kojoj sa prijateljem u kućnoj atmosferi sedi i gleda MAC.

 Maja je mislila da je trenutna popularnost njenog novog albuma dovoljna da ukloni Jelenu sa događaja

 

Kako saznajemo, Berovićeva je pokupila dosta negativnih kritika zbog neopravdanog izostanka.

- Jelena i ona su u sukobu već izvesno vreme i potpuno je apsurdno da zbog toga ne dođe na najveći regionalni događaj. Ispala je neprofesionalna i prosta, kolege su to komentarisale tokom dodele nagrada - navodi izvor i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako ste vi meni danas??

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jan 8, 2019 at 8:51am PST

- Jelena ne bi imala nikakav problem da stane na scenu i da je Maja došla jer je sigurna u svoj šou i umeće, a Maja je očito mislila da je trenutna popularnost novog albuma dovoljna da ukloni Jelenu sa mape, ali to je stvarno smešno.

U prilog ovim navodima govori to što je Maja bila jedno od lica reklamne kampanje MAC music awards, te je bila na brojnim plakatima, a nije se pojavila na događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nenad

31.01.2019 04:55

Bravo Majo,u potpunosti te podržavam-

Odgovori 1 10
Van Halen

31.01.2019 06:49

Ne slusam Maju Berovic, niti znam sta peva....ali sam siguran da ne moze biti gore od porno dive. Moze da bude sigurna u svoj show......ali kada zakresti.... spasavaj se ko moze.