Lukasu plene imovinu: Duguje pare Marini Tucaković!

Autor:

Zabava

31.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas poznat je po brojnim dugovanjima iz prošlosti zbog poroka, a taman kada smo pomislili da je njegovim ekscesima došao kraj, stari ceh ga je stigao. Kako Srpski telegraf saznaje, zbog duga od oko 100.000 evra prema Marini Tucaković koji nije izmirio, izvršitelji su krenuli da mu plene imovinu. U centru skandala našla se i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović, kojoj su izvršitelji pokucali na vrata i umalo odneli njen nameštaj i tehniku.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Aca Lukas

Naime, kako izvor navodi, pošto Aca nije isplatio Marini novac koji duguje, izvršitelji su došli na adresu na kojoj je prijavljen, a to je stan u kojem živi njegova bivša žena Sonja.

Sonja je zvala Lukasa i svašta mu je rekla, van sebe je bila od besa, a on je rekao da će to regulisati

RepublikaFoto: Prntscrin
Marina Tucaković

- Aca beži od plaćanja tog duga već dugo, imali su oni razmirice, on je tvrdio da ne duguje toliki novac, međutim, stigla je presuda, a pošto nije izmirio dugovanja, izvršitelji su došli, i to Sonji na vrata. Sonja je napravila skandal, nije dala da se nosi njena imovina, pa su joj izvršitelji tražili da podnese dokaze da je sve u njenom stanu ona kupila, da spremi sve račune, kako joj ne bi nosili nameštaj, tehniku i sve od materijalne vrednosti. Popisali su šporet, frižider, kompjuter, garnituru i ostali nameštaj i rekli da će se vratiti za nekoliko dana - objašnjava izvor i nastavlja:

- Sonja je tada pozvala Lukasa i svašta mu rekla, van sebe je bila od besa, a on je rekao da će to regulisati. Ona mu je objasnila da to mora odmah da sredi da joj ne bi plenili imovinu, a on je obećao da se to neće dogoditi. Teško da će uspeti da spase bivšu jer taj novac niti ima kod sebe niti može za nekoliko dana da skupi - završava izvor.

Marina Tucaković ranije je za medije prokomentarisala ovaj slučaj naglasivši da je dug i veći od 100.000 evra.

- Tačno je da sam tužila Acu Lukasa i da smo ga dobili na sudu. Kakvi 100.000 evra, suma je mnogo, mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procenili da je najbolje da se stavi zabrana na izvođenje tih pesama na koncertima. Moj muž je više puta pričao sa Acom, on uvek obeća: "Biće, biće" i ništa od toga. Mi smo s Acom i dalje dobri, ja sarađujem s njim, dok Futa više ne piše pesme ni za koga - izjavila je tim povodom Marina.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa folkerom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije bio dostupan na telefon poznat našoj redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading